KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”); aşağıda detaylı olarak yer alan süreç; veri işleme amacı, veri kategorileri ile sınırlı olarak, veri sorumlusu olan Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafından işletilmekte olan www.5levent.com.tr internet sitesinin (“Platform”) işletilmesi sebebiyle gerçek kişilere ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında işlenmesine ilişkin beyan ve açıklamaları içermektedir.

Veri Sahibi, söz konusu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni ile kanun kapsamında verilerin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve verilerinin işlenmesine muvafakat ettiğini beyan, kabul ve taahhüt etmektedir.

  1. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Tarafından Hangi Veriler İşlenmektedir?

Şirket tarafından veri sahibinin açık rızasıyla ve Kanun’un 5. ve 6. Maddelerinde öngörülen hallerde açık rıza olmaksızın genel ve özel nitelikli verileri işleyebilme hakkına sahip bulunmaktadır.

Bu kapsamda şirket tarafından, Aydınlatma Metnine içeriğinde arz edilen hüküm ve koşullara uygun olarak site içerisinde aşağıda belirtilen türde “kişisel veriler” işlenebilmektedir:

 

 

  1. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Tarafından Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları Nelerdir?

Şirket kişisel verileri aşağıda sayılanlarla sınırlı olmamak üzere benzer amaçlar için işlemektedir:

  1. Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Alınmış Önlemler Nelerdir?

Şirket; kanunda ve işbu aydınlatma metninde belirtilen şartlarla; kişisel verilerin muhafazasını, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmemesini, kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmemesini sağlamak ve veri sızıntılarını önlemek amaçlarıyla gerekli tüm teknik ve idari tedbirleri almayı, yapılması gereken tüm denetimler zamanında ve eksiksiz olarak yaptırmayı taahhüt etmektedir.

  1. Kişisel Veriler Hangi Taraflara Aktarılmaktadır?

Toplanan kişisel verileriniz, bu verilerin depolanması veya işbu aydınlatma metninde yer alan hukuka uygun amaçlarla, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi’nin sözleşme ilişkisi içerisinde olunan yurt içi ve/veya yurt dışındaki üçüncü kişilerle ve bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılabilecektir.

  1. Kişisel Veriler Ne Kadar Süre Saklanmaktadır?

 

Şirket, söz konusu kişisel verileri, işbu aydınlatma metninde belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklamaktadır. Sürelerin sona ermesi halinde söz konusu veriler kanuna uygun olarak silinmektedir veya imha edilmektedir.

 

  1. Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

 

Kanun kapsamında aşağıda yer alan hususlar hakkında bilgi almak için Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirket ile her zaman iletişime geçebilirsiniz;

 

Söz konusu haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.torunlargyo.com.tr adresinden Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketinin Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak tarafımıza iletebilirsiniz. Talebinize en kısa sürede ve kanuna uygun olarak en geç otuz (30) gün içerisinde geri dönüş yapılacaktır. İşlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verilerin Korunması tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.



DİLEDİĞİNİZ İNDİRİM VE ÖDEME PLANINI SEÇMEK İÇİN

444 6 876

Proje Hakkında


5. Levent; İyi bir yaşam için 4 duvardan fazlası

İstanbul’un en değerli lokasyonunda Levent’in gelişim aksı üzerinde yer alan 5. Levent, insan odaklı ve ergonomik bir anlayışın yanı sıra sürdürülebilir bir yaşam merkezi olarak Torunlar GYO tarafından hayata geçirildi. “Sing of the City Awards”ta “En iyi kentsel dönüşüm projesi” olarak da tescillenen 5. Levent, yeşili, peyzajı ve sosyal olanakları ile “iyi bir yaşam için” özlem duyulan tüm unsurları tek bir konseptte uyumla bir araya getirdi.

İyi bir yaşam için dört duvardan fazlasını sunana 5. Levent’te, proje alanının %50 den fazlası etkileyici bir doğal peyzaj alanı olarak tasarlandı. 5. Levent; göletleri, dinlenme alanları, kır kahvesi, festival meydanı, spor alanları, yüzme havuzları ve çocuk oyun parkları ile zengin bir sosyal donatı alanına sahip. Cadde konseptindeki 5. Levent Çarşı sayesinde 5.Levent sakinleri tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Projede farklı yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlarına hitap eden, 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı daire tipleri bulunmaktadır.

Şehrin kalbinde
İstanbul’un en yeni ve modern semti 5. Levent’ten şehrin en önemli noktalarına dakikalar içinde ulaşacaksınız. İstanbul Havalimanı’na en yakın modern yaşam projesi olan 5. Levent’te kendinize ve sevdiklerinize ayırabileceğiniz daha çok zamanınız olacak.

Dev ulaşım projelerinin merkezinde
Mevcut ve planlamakta olan dev ulaşım projelerinin ve metro hatlarının kesişim noktasında yer alan 5. Levent İstanbul’un yeni kavşak noktası olarak eşsiz bir konuma sahip. 5. Levent’ten gerek raylı sistem, gerek metro gerekse karayolunu kullanarak kentin farklı noktalarına rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Panoramik asansörümüz sayesinde site içinden Metro durağına ulaşım sizin için hem keyifli hem konforlu olacak.

Aylin Göcek- Diş Doktoru


5. levent projesini çok merkezi bir konumda olması ve toplu taşıma imkânlarını oldukça fazla olduğu için tercih ettik. Proje içinde yer alan sosyal imkânların da hayatımızı kolaylaştıracağını düşünüyoruz.


Sadık Bayram - Mühendis


Projenin iyi prim yapacağını düşünüyorum. Sosyal alanları, çarşısı ve diğer imkanları ile İstanbul içinde ki en geniş kapsamlı projelerden biri.. Hem merkezi konumu hem de otoyola giriş çıkışın kolay olması, ayrıca yeni havalimanına yakın olması nedeni ile 5. Levent’i tercih ettik.


Merve Kaya- Öğretim Görevlisi


Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği bahçesi, parkı ve sosyal tesisleri var. Üstelik İstanbul’un merkezinde ve birçok ulaşım imkânı var. Çalışan bir anne olarak bu benim için çok önemli. Trafikte zaman kaybetmeden çocuğumla kaliteli zaman geçirebileceğim. 5. Levent bu açıdan bize bir çok olanack sunuyordu. Bu nedenle 5. Leventli olmayı tercih ettik.


Cem Kara – Serbest Meslek


Çarşısı, semt kültürü, geniş yeşil alanları ve merkezi konumu ile aile olarak hepimizin sevdiği bir proje oldu. İstediğimizde eğlenebileceğimiz istediğimizde dinlenebileceğimiz bir çok imkanı var projenin. Üstelik güvendiğimiz bir firma tarafından hayata geçiriliyor.


  • Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Güzeltepe (Mevkii) TEM Alibeyköy Kavşağı
  • 444 6 876